reklama

Rostliny, které podporují plodnost, potenci a sexuální touhu

Čarovnou a léčivou moc bylin a rostlin využívali naši předkové už od pradávna, pro starověké Egypťany, Kelty či Římany byly bylinky běžnou součástí života. Sloužily nejenom k léčení a podpoře zdravého bytí, ale stávaly se také důležitou rekvizitou různých magických rituálů.

Foto: iStock

Teprve příchod křesťanství odsunul bylinkářství za pomyslnou hranici legality a dal mu spíše příchuť zakázaných aktivit, něčeho, co je zcela běžně spojováno s čarodějnickými a kacířskými praktikami. Bylinkářky a bylinkáři byli označováni nálepkami společensky nepřijatelných jedinců, často žili na pokraji lidského společenství a své služby poskytovali víceméně tajně.

Plodnost a moderní životní styl

V dnešní duchovně osvícené době prochází bylinkářství renesancí, stále častěji mu dáváme přednost před klasickou medicínou anebo se k němu uchylujeme, když běžné metody léčení totálně selžou. Dnes se budeme věnovat tématům, která jsou v současnosti nadmíru důležitá, a sice otázce plodnosti, mužské erekce či sexuální touhy. Žijeme ve světě, který přirozenému sexuálnímu životu a plození dětí příliš nepřeje, jsme obklopení množstvím škodlivých vlivů, které nám naše snahy při "výrobě" našich následovníků mohou velmi znepříjemnit, či dokonce znemožnit.

Zvyšte svou sexuální touhu!

Bylinky nám pomáhají dosáhnout kýženého cíle i v této oblasti, ať už se jedná o zvýšení sexuální touhy, podporu mužské erekce nebo posílení plodnosti u mužů i u žen. Výbornými a lehce dostupnými afrodisiaky pro obě pohlaví jsou černý a kayenský pepř (známější jako chilli papričky). Protože oba druhy pepře obsahují látky způsobující prokrvení sliznic, podporují u mužů snadné dosažení erekce. Problémy s erekcí pomůže vyřešit též čaj z ostružin či kotvičníku zemského, z rostlin a potravin jsou to pak brambory, celer a kukuřice. Pro posílení ženské plodnosti jsou vhodné odvary z listů maliníku, z lékořice, třezalky či drmku obecného, z rostlin či potravin se doporučuje víno a červená řepa, pro posílení mužské plodnosti jsou vhodné rostliny jako je sibiřský ženšen, bazalka nebo plody kopřivy, z rostlin a potravin pak ředkvičky, zelí či tykvový olej. V lékárnách či specializovaných obchodech si také můžete zakoupit čajové směsi, které obsahují několik účinných bylin smíchaných v tom správném poměru.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama