reklama

Žena ve znamení Vah: Více než romantická kráska

Ke znamení Vah patří planeta Venuše. Ta ženám s horoskopem Váhy dává do vínku krásu, přitažlivost, sex-appeal, také šarm a eleganci. Žena ve znamení Váhy bude oplývat estetickým cítěním, pečovat o sebe a skvěle se starat i o svoji domácnost. To je však pouze jedna stránka ženy, která za něžnou skořápkou ukrývá také velkou sílu.

Foto: iStock

Něžná žena se silou muže

Žena, které přiřadil horoskop znamení Vah, bude překypovat ženskostí a sex appealem. Bude něžná a jemná, avšak umí být i velmi houževnatá. Tato kráska bude skvěle vypadat v romantických šatech i mužských kalhotách. Přestože působí křehce (často i přes robustnější postavu), bude mít v sobě velkou vnitřní sílu a odhodlání. Žena ve znamení Váhy bude mít v sobě vždy kousek typicky mužské síly, kterou však dokáže skvěle skrývat. Málokteré znamení umí tak skvěle kombinovat ženský a mužský princip právě jako Váhy.

Inteligentní a nestranná diplomatka

Horoskop Vah hovoří také o komunikativnosti a silném rozumovém uvažování. Žena Váhy bude nezřídka inteligentní a velmi přemýšlivá. Dokáže být objektivní, navíc ji nechybí ani diplomatický takt. Díky skvělým analytickým schopnostem bude žena ve znamení Vah spravedlivá ve všech ohledech, vždy bude schopna nestranného rozhodnutí. Touha po spravedlnosti, stejně jako nestrannost, upřímnost nebo přemýšlivost jsou ostatně Vahám vlastní.

Oddaná partnerka s vlastním rozumem

Horoskop o ženě ve znamení Vah hovoří jako o oddané partnerce. Žena ve znamení Váhy těžko nese samotu, hledání partnera je jejím klíčovým životním úkolem. Partner je pro ni spojencem v osobním i pracovním životě, bude ho milovat nade vše. Žena s horoskopem Váhy je týmovým hráčem. Následuje partnera za všech okolností, současně na něho svojí inteligencí a vnitřní silou dohlíží. Žena ve znamení Vah bude milující matkou, ale její děti budou až na druhém místě - za partnerem. Bude je učit uznávat otce, stejně jako ona ho uznává jako svého muže. O své děti se dokonale postará, vkusně se postará i o svůj domov.

Slavné ženy ve znamení Vah

Umění: Veronika Freimanová, Yvetta Blanarovičová, Ivana Chýlková, Veronika Žilková, Zuzana Bydžovská, Ilona Csáková, Barbra Streisand, Brigitte Bardot, Romy Schneider, Monica Bellucci

Sport: Hana Mašková, Martina HingisováMartina Navrátilová

Politika: Anna Přemyslovna, Margaret Thatcherová

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama