reklama

5 tipů jak využít astrologii v každodenním životě

Každý z vás si pomocí astrologie může trochu si usnadnit život. Následující tipy vám odhalí, jak využít astrologii ve svůj prospěch a pomohou vám nastavit si cíle a plány.

Foto: Profimedia.cz

Každý z vás si pomocí astrologie může trochu si usnadnit život. Následující tipy vám odhalí, jak využít astrologii ve svůj prospěch a pomohou vám nastavit si cíle a plány tak, aby odpovídaly přirozenému rytmu každodenního života.

1. Prožijte nový začátek s pomocí astrologie

Pokud cítíte potřebu začít znovu, může vám pomoci astrologie. Klíčem k úspěchu je sledovat lunárními cykly. Nejlepší na tom je, že je to opravdu snadné. Novoluní a následné dorůstání představuje nový začátek. Jedná se o období dvou týdnů, během nichž se mohou uchytit čerstvé nápady a plány a poté nabývat reálných obrysů. Úplněk značí dotahování věcí do konce a může znamenat zakončení, stejně jako naplnění vašich nadějí, přání a snů. Stručně řečeno, věci, které se dějí po novoluní, mohou růst a vzkvétat, zatímco události, které nastanou v průběhu úplňku, znamenají vyvrcholení toho, co se odehrálo před ním.

Energii novoluní lze využít k:

  • Návštěvě nových míst
  • Stěhování
  • Hledání nového zaměstnání
  • Začátku vztahu
  • Plánování důležité schůzky
  • Sestavení nového cvičebního plánu

2. Pozor na retrográdní smyčku Merkuru

Nepouštějte se do nových akcí, když Merkur couvá. Retrográdní smyčka Merkuru je jev, který se děje asi třikrát až čtyřikrát ročně a projevuje se tak, že Merkur na obloze jakoby couvá. Je to ten nejhorší možný čas pro podpisy smluv, start nových projektů, nebo nakupovaní nákladných věcí. Když Merkur couvá, vzduch je naplněn atmosférou, která způsobuje zmatek. Můžete ztratit klíče, poslat e-mail na špatnou adresu nebo se kompletně zhatí vaše cestovní plány. Zkrátka, nejlepší je v tuto dobu nezačínat vůbec nic nového.

Couvání Merkuru ale není tak špatné, jak se zdá. Je to vynikající období, kdy se můžete věnovat starým záležitostem nebo se ozvat lidem z vaší minulosti. Je to také vhodný čas, kdy si můžete promluvit s bývalými nadřízenými o volných pracovních místech, povečeřet s bývalou láskou nebo dohnat papírování a vyřídit věci, jež jste až do teď přehlíželi. Stručně řečeno, jeto dobrý čas na inventuru minulosti.

3. Pomocí astrologie můžete najít lásku

Astrologie vám pomůže najít lásku, pokud ji hledáte, budete muset mít po ruce svůj horoskop se správným znamením ascendentu. Máte-li svůj horoskop a je novoluní, najděte ve svém znamení Venuši. Pak nalezněte dům, v němž se ve vašem horoskopu nachází Venuše. Podívejte se, v jakém znamení se tento dům nachází. Například ve Vahách můžete mít Venuši v jedenáctém domě, a váš jedenáctý dům může být v Panně. Poté se pokuste najít způsob, jak "aktivovat" svou Venuši.

Nápady níže jsou pro muže i ženy:

Venuše v prvním domě: Vyzkoušejte nový styl nebo jiné líčení.

Venuše v druhém domě: Zkuste svůj čas trávit jinak, nejlépe činností, která vám pomáhá budovat sebevědomí.

Venuše ve třetím domě: Vyrazte na procházky po svém okolí nebo, je-li to možné, jeďte na výlet se sourozencem (y).

Venuše ve čtvrtém domě: Věnujte nějaký čas zkrášlení vašeho domova, nebo zkuste meditovat, než ulehnete ke spánku.

Venuše v pátém domě: Začněte s nějakou zábavnou činností. Hrami, sportem, nebo čímkoliv, co je pro vás zábavné.

Venuše v šestém domě: Máte-li rádi zvířata, zvažte, zda si nějaké nechcete pořídit. Kromě toho přemýšlejte o tom, zda nezačít s běháním či fitnessem.

Venuše v sedmém domě: Sežeňte si někoho, kdo s vámi bude trávit čas venku.

Venuše v osmém domě: Navštivte knihkupectví nebo zajděte na zajímavou výstavu či přednášku.

Venuše v devátém domě: Vydejte se daleko od domova, rozšiřte si obzory cestováním.

Venuše v desátém domě: Změňte svůj vzhled, ať všichni vidí, že to s hledáním nového partnera myslíte vážně.

Venuše v jedenáctém domě: Připojte se k nějakému spolku, výboru či organizaci.

Venuše ve dvanáctém domě: Změňte svůj osobní styl a výraz, kterým působíte na lidi. Zvedne vám to sebevědomí.

4. Využijte astrologii na zahradě

Astrologie může také pomoci při práci na vaší zahradě. Některé činnosti si výrazně ulehčíte, když je budete dělat v určité měsíční fázi nebo když je Měsíc v určitém znamení. Měsíc v Raku, Štíru, nebo Rybách je dobrý čas na sadbu, přesazování a roubování. Jestliže jste tyto dny zmeškali, můžete to napravit, když je Měsíc v Kozorohu, Býku a Panně. Měsíc v Kozorohu je také ten správný čas na stavění a opravu plotů a záhonů. Měsíc v Beranu, Blížencích, Lvu, Střelci či Vodnáři je optimální dobou na hubení škůdců, orbu, a pletí. Když je Měsíc v Beranu, Lvu nebo Střelci, vrhněte se na prořezávání. A konečně, Měsíc v Panně signalizuje, že je čas uklidit a zorganizovat věci v kůlně.

5. Pomocí astrologie odhadnete vhodný dárek

Není bezradnější situace než nakupování dárků pro přítele, člena rodiny nebo partnera. Klíčem k nalezení ideálního dárku je umístění Venuše v horoskopu dotyčné osoby. To proto, že Venuše nemá vliv pouze na láska, ale také na to, co se komu líbí a nelíbí. S ohledem tento fakt naleznete podle Venuše vhodný dárek. Například lidé narození s Venuší v Blížencích mají radost, když dostanou elektroniku, kdežto ti narození s Venuší v Rybách zbožňují vše, co je novinkou na trhu. A něčím do kuchyně nebo na zahradu potěšíte každého s Venuší v Raku.

Nebojte se do toho pustit

Astrologie je esoterická záležitost, ale má také praktické využití. Začněte s těmito tipy pro každodenní život, a uvidíte, co se stane. Nemáte co ztratit, můžete jen získat!

Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna, 1sms/max. 51 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Výklad karet po telefonu: Kvalitní věštění nebo podvod?

Co vám brání začít nový vztah? Budete překvapené

Fakta o líbání, která (ne)chcete znát

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama