reklama

Muž ve znamení Kozoroha: Cílevědomost mu nechybí

Muž Kozoroh vás zaujme svojí cílevědomostí. Ambice mu nechybí, ani síla k jejich naplnění. Živlem znamení Kozoroh je země, s ní souvisí i odpovědnost, spolehlivost nebo touha po úspěchu.

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek | Foto: Thinkstock

Muž Kozoroh může působit až ostýchavě a bude spíše mlčenlivý. To nic nemění na tom, že uvnitř Kozoroha je velká síla a pevná vůle. Dle horoskopu nebude Kozoroh vyhledávat společnost lidí. Prvořadá je pro něho jeho rodina.

Pán času

Znamení Kozoroha je dle horoskopu spojeno se Saturnem. Saturn - Chronos je pánem času, znamení Kozoroha dává do vínku zvláštní schopnost čas ovládat. Na rozdíl od ostatních znamení Kozoroh postupem času spíše mládne. V dětském věku může jeho tvář vykazovat až stařecký výraz, postupem se uvolňuje a vyhlazuje. Ve stáří pak muž Kozoroh vypadá mladě a svěže. Charakteristika Kozoroha se časem také částečně mění. Zatímco v mladším věku je Kozoroh velmi odpovědnou, spolehlivou a vyrovnanou osobností, později se u něho může projevovat až dětská hravost. Muž zrozený ve znamení Kozoroha potřebuje čas - aby dosáhl životních cílů a otevřel své srdce.

Spolehlivý partner na celý život

Muž Kozoroh bude působit klidně a vyrovnaně, jen málo lidem odhalí svoje vnitřní pocity. Pokud mu dáte čas a stanete se jeho vyvolenou, pod tvrdou slupkou najdete láskyplné srdce, něhu i vášeň. Jako partner se může Kozoroh projevovat chladně, zpočátku působí až nešikovně a může mít problémy projevit svoji lásku. Jakmile vzplane, jeho city budou hluboké a dlouhodobé. Taková je dle horoskopu charakteristika Kozoroha.

Muž Kozoroh hledá partnerku, která s ním vytvoří harmonický, útulný a čistý domov. Vybere si hospodyňku s jemnými způsoby a ženu, která dokáže skvěle vychovat jeho děti. Vyvolená Kozoroha musí mít kladný vztah k rodinným závazkům, které muž Kozoroh ctí, stejně jako tradice a zvyky. Jako otec bude dle horoskopu Kozoroh přísný, bude trvat na poslušnosti. Děti se od něho naučí spolehlivosti a smyslu pro pořádek. Na oplátku je bude oddaně milovat a dokonale je zabezpečí.

Slavní muži ve znamení Kozoroha

Umění: Jiří Sovák, Ondřej Trojan, Vojta Kotek, Tomáš Töpfer, David Prachař, Petr Vacek, Miroslav Etzler, Miroslav Moravec, Ivan Olbracht, Fráňa Šrámek, Josef Suk, Elvis Presley, Oliver Hardy, Kevin Costner, Gérard Depardieu, Jim Carrey, Antohony Hopkins, Nicolas Cage, Mel Gibson, Rowan Atkinson

Věda: Isaac Newton

Sport: Jan Marek, Tomáš Řepka, Tiger Woods, Michael Schumacher

Politika: Martin Luther King, Benjamin Franklin

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama